Verseny infók, póló rendelés

Kedves Klubtársak!

Augusztus 01.-én szombaton nyílt, és minősítő HFT versenyt rendezünk az Ondi Lőtéren. Nevezni a szokásos módon- elektronikusan, a Szövetség honlapján lehet.

Augusztus 16.-án, vasárnap MDLSZ Sziluett és Gyorspont minősítő versenyt rendezünk a Füzesabonyi lőtéren.Nevezni-hamarosan- a Szövetség honlapján- az új regisztrációs rendszerrel lehet! A 18 lőhető versenyszám, és az ebéd biztosítása miatt kérnénk az időbeni regisztrációt minden versenyzőnktől! http://www.mdlsz.sport.hu/versenynaptar-2015

Az augusztus 08.-i Takta Kupa lövészverseny új időpontban lesz megtartva a „bedolgozós” szombat miatt! Amint meg lesz az új időpont, körlevél megy róla mindenkinek!

Lehetőség lesz névre szóló( ing nyakas, jó minőségű, hímzett) Egyesületi pólók rendelésére a közeljövőben. A várható ára-az ígéretek szerint- 3,000 Ft alatt lesz darabonként. Kérnénk mindenkit, hogy aki rendelne belőle, az két héten belül jelezze felénk írásban (miskolcivse@gmail.com) a darabszámot, méretet, pontos nevet-ami felhímzésre kerül majd a póló mellrészére. Várnánk továbbá javaslatokat, milyen színű legyen az új egyen-pólónk: a mostani világos szürke, esetleg más alapszínű?

A megrendelésre kerülő pólók mindenképpen egységes színben lesznek megrendelve, hogy az „idegen” versenyeken részt vevő versenyzőinkről azonnal látszódjon az egy csapatba tartozás.

Üdvözlettel:

MVSE Vezetőség